Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #2 (Carrie Madej)

Συνέχεια από το α’ μέρος

Going from humanity 1.0 to humanity 2.0

Στο επόμενο βίντεο η Carrie Madej εξηγεί αναλυτικά πώς ο άνθρωπος οδηγείται στον μετανθρωπισμό μέσω της ένωσής του με την τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence). Τι είναι η επιμόλυνση (transfection), τι είναι το παντενταρισμένο ένζυμο εωσφορίνη (Luciferase), πώς συγκεντρώνει πληροφορίες του ανθρώπινου οργναισμού η υδρογέλη (hydrogel), τι παράγουν οι χρηματοδοτούμενες από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Moderna. Τα μετρητά καταργούνται και σταδιακά η διαχείρηση του πλαστικού χρήματος μεταφέρεται στον οργανισμό του ανθρώπου μέσω μιας ενσωματωμένης ηλεκτρονικής ταυτότητας (id).

Στο ίδιο βίντεο ο David Sonrensen παρουσιάζει την εγκληματική δράση του Bill Gates, ο οποίος κατευθύνει όλους τους «Ε Ι Δ Ι Κ Ο Υ Σ» σε όλες τις κυβερνήσεις που υπακούν σ’ ένα σύστημα μιας νέας τάξης πραγμάτων με φανερή δράση τουλάχιστον από το 2000. Αν λοιπόν πρέπει κάποιος να ελέγξει την αξιοπιστία, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ανυποψίαστος ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στο σπήλαιο του Πλάτωνα και ότι οι πρωθυπουργοί ενός εκάστου κράτους δεν είναι παρά τοπικοί αντιπρόσωποι του γενικού dealer των «εμβολίων»: του Μπιλ Γκέιτς. Αυτού που μιλάει μέσω του BBC ! Η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής από τα γνωστά μέσα (youtube, facebook, twitter κλπ) είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα προκειμένου το απόλυτο ψέμα να παρουσιαστεί ως απόλυτη αλήθεια. Οδηγεί το ψέμα αυτό στο μεγαλύτερο έγκλημα στην μ.Χ. ιστορία; Αυτό θα φανεί αργότερα. Και μόνο όμως για την απαγόρευση χρήσης φαρμάκων κατά του SARS-CoV-2 (απαγορεύεται ακόμα και η αναφορά σ’ αυτά) όλοι οι πρωθυπουργοί και όλοι οι Faucis θα έπρεπε να βρίσκονται κατηγορούμενοι στα διεθνή δικαστήρια.

Γιατί πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κατανοήσουν το θέμα «πανδημία-εμβόλια» ως πρόσχημα αλλαγής ιδιοκτησίας του ανθρώπου; Επειδή έχουν οδηγηθεί κατάλληλα επί δυο αιώνες να θεωρήσουν ότι δεν υπάρχει προηγούμενο «ιδιοκτησιακό καθεστώς», ότι το σύμπαν και ο άνθρωπος προέκυψε τυχαία και χωρίς βούληση. Ακόμα και οι περισσότερο υποψιασμένοι δυσκολεύονται να το παρακολουθήσουν, παρά το αναγνωρίσιμο σύμπτωμα: έχουμε μια απόλυτη αντιστροφή του άσπρου με το μαύρο, του καλού με το κακό.

Μάλλον ο τίτλος του βίντεο θα έπρεπε να ήταν Going from humanity 1.0 to humanity 0.5

Συγκριτική παράθεση αποτελεσμάτων από Google, DuckDuckGo & Yandex στο όνομα «Dr. Carrie Madej«

Dr. Carrie Madej: why vaccines alter the human DNA

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #2 (Carrie Madej)

  1. Παράθεμα: Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #1 (Carrie Madej) | Το καραβάκι της ιστορίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.