Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #1 (Carrie Madej)

If the synthetic code from these vaccines get incorporated into your genome, by law part or all of you can be owned by the patent owners. And yes, these codes CAN get into the genome by reverse transcriptase enzymes.

Αν ο συνθετικός κώδικας των εμβολίων ενσωματωθεί στο γονιδίωμά σας, ενδέχεται, σύμφωνα με το νόμο, να ανήκετε σε όσους κατοχύρωσαν ως πατέντα τον κώδικα. Και, είναι βέβαιο ότι οι κώδικες αυτοί ΜΠΟΡΟΥΝ να εισχωρήσουν στο γονιδίωμα μέσω των ανάστροφων ενζύμων τρανσκριπτάσης.

Carrie Madej (καλυμμένα στο twitter από τις 24.12.2020)

Η πρώτη ιστοσελίδα-αποτέλεσμα δυσφήμησης/αποδόμησης για την Dr. Carrie Madej είναι το BBC. Ας δούμε λοιπόν τι ΔΕΝ μαθαίνουμε, όταν εμπιστευτούμε την Google, το βρετανικό μέσο, και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. (Χρησιμοποιείστε DuckDuckGo ή Yandex ή κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης).

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το δίκτυο The New American με τον Alex Newman. Μιλάει για την mRNA γονιδιακή θεραπεία την οποία τα μέσα αποκαλούν «εμβόλιο». Εξηγεί τι είναι o Recombinant Code και πώς αυτός συνδυάζεται με την νανοτεχνολογία ώστε να εισχωρήσει στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Το πρωτοφανές αυτό πείραμα δεν είναι εγκεκριμένο από τον FDA, κάτι που οδηγεί -σε περιπτώσεις θανάτων ή παρενεργειών- στη νομική αμνήστευση των φαρμακευτικών εταιριών που τα παράγουν. Τι είδους «εμβόλια» είναι αυτά στα οποία αναμειγνύεται και η DARPA (Υπηρεσία Αμυντικών Προγραμμάτων), προωθώντας τον διανθρωπισμό και τον μετανθρωπισμο; Τα σχετικά με τη νομική κατοχύρωση ιδιοκτησίας επί του ανθρώπου θα τα βρείτε στο τέλος του βίντεο (22′).

Συνεχίζεται

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #1 (Carrie Madej)

  1. Παράθεμα: Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #2 (Carrie Madej) | Το καραβάκι της ιστορίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.