Παγκόσμια τυραννία και τυπικά από το Νοέμβριο 2022;

Πιστή στη σχέση χρήματος-ανθρώπινης συνείδησης, η δυτική δημοκρατία ετοιμάζεται να ταυτιστεί απόλυτα με την φασιστική τυραννία μέσω -ποιού άλλου;- του Π.Ο.Υ.

Θυμάστε και τον ΓΑΠ που το 2010 έλεγε we need global government. Global financial government and we need it fast; Κρίμα στην προσπάθεια! η οργανωμένη οικονομική καταστροφή 4 χωρών της Ε.Ε. δεν ήταν αρκετή, πάμε τώρα για επιβολή παγκόσμιας τυραννίας μέσω της οργανωμένης καταστροφής της υγείας. Η ιστορία θα καταγράψει πως «ελευθερία=ψήφος, συνεπάγεται ότι ο ψηφιζόμενος μπορεί να δηλώνει αναρμόδιος και ανίκανος χωρίς να απευθυνθεί στον ψηφοφόρο».

Κάθε επιχειρηματολογία είναι περιττή. Η πλήρης αντιστροφή της λογικής και της ιστορίας είναι τελειωτική απόφαση για τη Δύση. Για πρώτη φορά ο στραγγαλιζόμενος άνθρωπος θα υποχρεώνεται να φωνάζει στον στραγγαλιστή του ότι είναι ελεύθερος και έχει φυσικά δικαιώματα που προστατεύονται απόλυτα από τον βασανιστή-εκτελεστή του.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Παγκόσμια τυραννία και τυπικά από το Νοέμβριο 2022;

  1. Παράθεμα: Παγκόσμια τυραννία και τυπικά από το Νοέμβριο 2022; | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

  2. Ο/Η Library of Babel λέει:

    Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μετά τον βοθρογιαννη, την χριστεμπορισα τας θύρας, τις βδελυρες ακτίνες, ανακάλυψα ένα ακόμα ψεκασμενο blog!

    • Ο/Η kostas λέει:

      Αφου χαιρεσε τοσο πολυ , σταματησε να διαβάζεις αρθρα απο τα συγκεκριμένα site. Και φυσικα βγαλε τις παρωπιδες

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.