Το υδροκέφαλο τέρας της «ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» έναντι του «Αόρατου Εχθρού» έχει καταστήσει Παντελώς Αόρατη την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Κ. Βαθιώτης)

«Ελευθερία ή Ασφάλεια;»

Το δίλημμα αυτό αναλύει ο ποινικολόγος καθηγητής του Δ.Π.Θ. Κ. Βαθιώτης στον Focus FM και την Δ. Μποτίτση στις 13/11/2020, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Χρυσοστόμου, δίνοντας έμφαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης που όφειλε να εντοπίζει την κατάλυση βασικών στοιχείων του Πολιτεύματος.

Το δικαίωμα διατύπωσης του διλήμματος. Η νομική διάσταση του διλήμματος και το ιατρικό του υπόβαθρο. Μια πρωτοτυπία στα νομικά χρονικά του δυτικού πολιτισμού που αντλεί δικαίωμα κατάργησης της ελευθερίας μέσω της «αυθεντίας», απευθυνόμενη στο ανθρώπινο ένστικτο επιβίωσης και στη δυνατότητα ενοχοποίησης του παρακείμενου ανθρώπου.

Όλοι εναντίον όλων στη «Φάρμα των Ζώων» που συνεχίζει να λέγεται «Δημοκρατία» ώστε να δικαιολογηθεί η μετατροπή της σε μια Τοπική και μια Παγκόσμια Τυραννία.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.