#PizzaGate – What we know so far

what-we-know-about-pizzagateΠώς να παρουσιάσει κάποιος αυτό το θέμα; Συμπληγάδες. Από τη μια η φρίκη που οδηγεί  σε γρήγορα συμπεράσματα ή σε χαρακτηρισμούς, από την άλλη η εκλογίκευση που εγκυμονεί τον κίνδυνο στην χωρίς όρια ανοχή. Αμφότεροι οι δρόμοι άκρως ολισθηροί. Επιλέγουμε ένα βίντεο που επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στα γεγονότα. «Γεγονότα»…

Τέλος πάντων, για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνουν οι λέξεις «PizzaGate», να πούμε ότι αναφέρονται σ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο σατανιστικών τελετών στις οποίες κυριαρχεί η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η δολοφονία τους και ο κανιβαλισμός. Σ’ αυτό εμπλέκονται διασημότητες, ανώτεροι κρατικοί λειτουργοί, ίσως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Το σκάνδαλο των σκανδάλων έγινε γνωστό τελευταία μέσω των Wikileaks, που προσέθεσαν σημαντικά στοιχεία σε όσα παλιότερα κυκλοφορούσαν ως φήμες και σκόρπιες πληροφορίες. Το σκάνδαλο αυτό εξηγεί μάλλον και τον διχασμό που επικράτησε στις ΗΠΑ κατά την προεκλογική μάχη Trump-Clinton. Με δυο λόγια:

Έγγραφο του FBI, δημοσιευμένο στα Wikileaks. Δείχνει σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους

Τα e-mails του John Podesta που διέρρευσαν, παραπέμπουν σ’ ένα δίκτυο διακίνησης παιδιών για τελετές άκρας βαρβαρότητας που αρχικά περιλαμβάνουν την σεξουαλική τους κακοποίηση. Ο Podesta ήταν ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία της Hilary Clinton. Συνεργάστηκε επίσης με τους Barack Obama και Bill Clinton. Κεντρικά εμπλεκόμενοι είναι ο αδελφός του John, Tony Podesta και η Marina Abramovic, καλλιτέχνιδα εμπνεόμενη από την εωσφορική λατρεία και σε στενή σχέση με πολλούς πολιτικούς και διασημότητες. Σημεία διακίνησης των παιδιών φέρονται να είναι οι πιτσαρίες Besta Pizza και Comet Ping Pong στην Ουάσιγκτον. Δείτε στο βίντεο τα παιδοφιλικά τους logo, τους χρηματοδότες τους και τις «καλλιτεχνικές» εκθέσεις που γίνονταν σ’ αυτές τις πιτσαρίες. Όλα αυτά συναρμολογήθηκαν από την επίμονη εμφάνιση κωδικών λέξεων όπως «pasta, cheese, hotdog, map, sauce» κ.α. σε συνδυασμό με άλλες, παλιότερες πληροφορίες. Σημασία έχει τι είδους συναρμολόγηση έγινε, και ποια έρευνα ακολούθησε από αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Όλα αυτά διαψεύδονται. Αυτά που δεν μπορούν να διαψευστούν είναι οι πάμπολλες οπτικές ενδείξεις και τα e-mails του Podesta.

Ο αντίλογος: η Wikipedia ονομάζει το θέμα «απομυθοποιημένη θεωρία συνομωσίας» που διαδόθηκε από ιστοσελίδες ψευδών ειδήσεων όπως η infowars.com και (mainstream) ΜΜΕ της Τουρκίας. Ως αντιστάθμισμα του PizzaGate παραθέτει δήλωση του Metropolitan Police Department της Columbia και αναφορές των αμερικανικών (mainstream) ΜΜΕ. Ο ίδιος ο Alex Jones (infowars.com) διαψεύδει την διάψευση, κάτι που παραδέχεται σε υποσημείωση η Wikipedia. Η διάσταση που προβάλλει ο Jones, είναι το παγκόσμιο δίκτυο παιδόφιλων και όχι το PizzaGate στο οποίο αναφέρθηκε αρχικά και βίντεο του οποίου διαγράφηκαν.

Στις 4 Δεκεμβρίου δήλωσε ότι το PizzaGate είναι αντιπερισπασμός από άλλα, μεγαλύτερα εγκλήματα που περιλαμβάνονται στα “Podesta Wikileaks”. Περίεργη δήλωση που δείχνει αναδίπλωση και δισταγμό, όχι διάψευση. Κι άλλοι αναλυτές επισημαίνουν ότι το PizzaGate είναι αληθές, αλλά και παγίδα που με λάθος χειρισμό οδηγεί στην φίμωση της ενημέρωσης μέσω των εναλλακτικών δικτύων social media (αναγγέλθηκε πρόσφατα).

Ο χρήστης vasoula2908 μετέφρασε και επιμελήθηκε στο youtube ένα βίντεο σχετικά με το ΠίτσαΓκεητ. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν κι ένα δεύτερο βίντεο του ίδιου χρήστη στο οποίο ενσωματώνει και το πρώτο, αλλά και πολλά περισσότερα, στα αγγλικά, το καθένα από διαφορετική οπτική γωνία.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to #PizzaGate – What we know so far

  1. Παράθεμα: #PizzaGate – What we know so far-Τι γνωρίζουμε ως τωρα... - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  2. Ο/Η Λεμούριος λέει:

    Ο ιδρυτής του Wikileaks δίνει συνέντευξη στο Fox News 3-1-2017

    Από την 2η ερώτηση ο Assange απαντάει ότι δεν έδωσε η ρωσική κυβέρνηση τα e-mails του Podesta στα Wikileaks. Μετά το 20΄ ο Assange λέει ότι ακόμη κι ένας 14χρονος μπορούσε να υποκλέψει τα mails τoυ Podesta, επειδή απαντούσε σε παραπλανητικά μηνύματα αποκαλύπτοντας ότι χρησιμοποιούσε ως password την λέξη «password».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s