Γιατί οι δυτικές κυβερνήσεις διώκουν τον τριαδικό Θεό; επειδή εκπροσωπούν ένα νέο Θεό;

Η επιδιωκόμενη «παγκοσμιοποίηση» δεν είναι, παρά η επιβολή του νέου Θεού

Ενώ οι αναίσχυντοι και ανεκδιήγητοι ελλαδοκυβερνώντες εξακολουθούν πάνω σε κάθε νέα αποκαΐδια να εξηγούν το πόσο καλά έδρασε ο κυβερνητικός μηχανισμός και να διαφημίζουν την δεύτερη έκδοση της Ελλάδας (2.0), ενώ οι σπουδαιότεροι συνεργάτες τους -τα ραδιο-τηλεοπτικά μέσα- εξακολουθούν να εξαφανίζουν ή να αντιστρέφουν τις πραγματικές ειδήσεις, για τους λίγους που γνωρίζουν, υποψιάζονται ή εξακολουθούν να σκέπτονται, προβάλλει ένα νέο ερώτημα: Είναι κάθε τοπική κυβέρνηση ο νέος Θεός; Προετοιμάζεται μέσω των τοπικών κυβερνήσεων η «έλευση» ενός νέου, παγκόσμιου Θεού; Πόσο μας διδάσκει το παρελθόν;

Η σύγχυση και η παραπληροφόρηση για τα γεγονότα του 20ου αιώνα (παγκόσμιοι πόλεμοι, σοσιαλιστικές επαναστάσεις, κοινωνικά κινήματα) είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα. Η μεγάλη ζημιά έγινε στο τέλος του 18ου αιώνα και από τότε ο δυτικός κόσμος έχει σταδιακά υιοθετήσει ως Θεό το πολίτευμα της Δημοκρατίας, ταυτίζοντας την Ελευθερία με την Δημοκρατία και προσκυνώντας στο ναό της: το Κοινοβούλιο. Η Τραπεζοκρατία καλύφθηκε από τον επιδιωκόμενο υλισμό, ενώ οι πλασματικοί εχθροί (καπιταλισμός / σοσιαλισμός) θόλωσαν την εικόνα, βάζοντας τους πάντες (σχεδόν) στο κυνήγι του χρήματος. Οι παράγοντες της επίθεσης ήταν πολλοί, όμως η βασική αρχή ήταν μία: με βάση τη χεγκελιανή διαλεκτική, η λήξη κάθε προγραμματισμένης διαμάχης έβρισκε το «παραδοσιακό» κράτος ηττημένο έστω και σ’ ένα σημείο. Οι σημερινοί Στάλιν-Μάο-Χίτλερ βρίσκονται σε όλο σχεδόν το ηγετικό φάσμα του δυτικού κόσμου και εκτελούν τις επιταγές των αφανών προϊσταμένων τους, εξοφλώντας έτσι τις δικές τους επιταγές.

Ενώ η χειρότερη τυραννία όλων των εποχών έχει ήδη ξεκινήσει, οι τηλερεπόρτερ έχουν εντολή να προβάλλουν τουρίστες στην Ακρόπολη. Αλλά και σ’ αυτό ακόμα προωθείται η λοβοτομή. Ο τουρίστας δέχεται μια απαντημένη ερώτηση, καλούμενος να δηλώσει «yes» ή «no». Ήδη, ο τυραννικός ολοκληρωτισμός της «δημοκρατίας=ελευθερίας» στηρίζεται στις διαρκείς ψιχουλο-επιδοτήσεις υπό την επωνυμία x-pass, ενώ ουδείς δημοσιογράφος αναρωτιέται γιατί η ενέργεια έπρεπε να ιδιωτικοποιηθεί και οι τιμές της να ορίζονται με βάση το χρηματιστηριακό μοντέλο, δηλαδή την παρασκηνιακή χειραγώγηση που φαντάζει ουτοπική στο μυαλό του «χειραφετημένου» δυτικού «πολίτη», που στην κάλπη «αποφασίζει το μέλλον του»!

Το επόμενο βίντεο εξηγεί ορισμένα βασικά για την θρησκεία του Ολοκληρωτισμού και ορισμένα μέσα επιβολής της όπως το δίπτυχο φόβος-αγάπη, η ανελέητη προπαγάνδα, το απόλυτο ψεύδος, το διαίρει και βασίλευε. Εμείς, έχουμε ένα ακόμα εφόδιο: το 1821 που υποδόρια και ενστικτωδώς μας βοηθά να υποψιαστούμε πού «σκάλωσε» η υπόθεση.

Is Government the New God? – The Religion of Totalitarianism

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.