Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας που προκαλεί ο SARS-CoV-2 (Κ. Βαθιώτης)

  • «Ασφάλεια VS Ελευθερία» – Το πρόσχημα της παγκόσμιας φασιστικής τυραννίας στην οποία κυριαρχεί το δόγμα «Υγεία=Θρησκεία» και το άτομο οφείλει να υποταχθεί «στην κοινωνία»

  • O Στρατιωτικός-Αστυνομικός όρος του «Lockdown» αποτελεί μια μοντέρνα μορφή αρπαγής – εκβιαστικής ομηρίας (άρθρο 322 Π.Κ.)
  • «Έμμεση Αυτουργία σε Ανθρωποκτονία» αποτελεί κάθε περίπτωση Αυτοκτονίας
  • Η υποχρεωτική χρήση μάσκας επιβάλλει τον «Εξαναγκασμό σε Αυτοδιακινδύνευση της Υγείας» και τον «Εξευτελισμό του προσώπου / της αξίας του ανθρώπου». Έδώ έχουμε «Έμμεση Αυτουργία Τετελεσμένης / Εν αποπείρα Σωματικής Βλάβης» ή «Έκθεση της Ζωής σε κίνδυνο» ή «Ανθρωποκτονία εκ δόλου». Επίσης, έχουμε την περίπτωση της Παράνομης βίας (άρθρο 330 Π.Κ.). Το δικαίωμα για τη μη χρήση μάσκας υπάγεται στο άρθρο 25 Π.Κ. περί καταστάσεως ανάγκης που αποκλείει το άδικο
  • Υφαρπαγή συναινέσεως σε εμβολιασμό. Τα αδοκίμαστα mRNA «εμβόλια» αποτελούν μια δηλητηριώδη παγίδα. Όποιος χρησιμοποιεί πειθώ ή απειλές για να εξωθήσει τον πολίτη σε αποδοχή του εμβολιασμού, ευθύνεται ως ηθικός ή έμμεσος αυτουργός σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως (με δόλο)

Το ίδιο βίντεο στο bitchute

Το βίντεο πηγή:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας που προκαλεί ο SARS-CoV-2 (Κ. Βαθιώτης)

  1. Παράθεμα: Η υποκατάσταση της Επιστήμης από την Πολιτική (Γάκης-Βαθιώτης) | Το καραβάκι της ιστορίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.