Περιοδικό «Μάσκα». Επανακυκλοφορεί ανανεωμένο.

Μπήκαμε στο 2021 και το ανανεωμένο «περιοδικό Μάσκα» των Bill-Tedros & Σια σε λίγο θα γιορτάσει ένα χρόνο παγκόσμιας κυκλοφορίας.

Πλησιάζει όμως ο χρόνος της αποκάλυψης. Σε λίγους μήνες θα πέσουν οι μάσκες των μασκολάγνων γιατρών και των πολιτικών που τους χρησιμοποιούν. Οι μάσκες μπήκαν για να πουληθεί ακριβά η αφαίρεσή τους. Είναι βασικό κομμάτι των «unusual measures» που ανήγγειλε ο Γκέιτς. Οι πρώτοι που θ’ αποκτήσουν δικαίωμα να τις αφαιρέσουν είναι οι «πιστοποιημένοι». Όσοι έχουν state «covid pass» μέσω Pfizer-BioNTech, Moderna και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.

Οι υπόλοιποι θα δούμε. Μάλλον θα ξεκινήσει ένας ακόμα εκβιασμός. Όσοι δέχονται να κάνουν μοριακά ή γρήγορα τεστ θα έχουν δικαίωμα για ένα αεροπορικό ταξίδι, ένα ποτό στο μπαρ, ένα πιτόγυρο στο καθιστό, έναν αστακό à la mayonnaise στο gourmet restaurant … και τα τοιαύτα.

Στο μαφιόζικο διάγγελμα της 24/9/2020 (αυτοπροστασία ή καραντίνα) ο Κυριάκος είπε ότι η μάσκα είναι το εμβόλιο μέχρι το εμβόλιο. Στις 15/10/2020 ο δημοκράτης-τύραννος έκανε την πρώτη παραλλαγή: θα φοράμ(τ)ε μάσκα κάνοντας το εμβόλιο, θα φοράμ(τ)ε μάσκα και μετά το εμβόλιο. Υπονόησε σαφώς ότι θα τη βγάλετε, αν συμμορφώσετε και τους ανυπάκουους. Κι επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, θα τη φοράτε μέχρι να σας πω (μου πουν) ότι μπορείτε (όσοι ψηφίσατε mRNA) να τη βγάλετε. Αυτή είναι η προσήλωση του Μητσοτάκη στην αλήθεια της επιστήμης. Αυτό το παιχνίδι  παίζουν παγκόσμια όλοι οι Μητσοτάκηδες του κόσμου: «δώσε μας τον έλεγχο του σώματός σου – πάρε πίσω λίγα από τα δικαιώματα που σου αφαιρέσαμε».

Το πόσο υπολογίζει προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη μάσκα ως μέσο προφύλαξης το είδαμε πολλές φορές και σε κλειστούς και σε ανοιχτούς χώρους. Το δήλωσαν και όλοι οι πολιτικοί που παριστάνουν τους ανεξάρτητους επιστήμονες-γιατρούς, μέχρι που πήραν εντολή να πούνε το αντίθετο. Το είδαμε στο πόσο συχνά πιάνει τη μάσκα από το εξωτερικό κέντρο της κάθε γιατρός, πολιτικός και δημοσιογράφος. Το είδαμε ακόμα στο πόσο εύκολα δέχθηκαν οι παρουσιαστές των τηλεπρωινάδικων και οι συμμετέχοντες σε τηλεπαιχνίδια να εξαιρεθούν από την υποχρέωση να τη φορούν. Και πώς να μην τους εξαιρέσει η κυβέρνηση, αφού αυτοί την βοηθούν να υλοποιήσει την πολιτική της.

Η είδηση είναι ότι η κυβέρνηση κατάφερε να υπολογίσει το μέγεθος του παιδικού προσώπου. Γι’ αυτό, αύριο οι μαθητές νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων θα βρούν δυο υφασμάτινες μάσκες, δώρο της ελληνικής κυβέρνησης, στο θρανίο τους.

Η μάσκα-προσβολή της προσωπικοτητας, η μάσκα-σήμα κατατεθέν της δουλείας, η μάσκα-κίνδυνος για την υγεία, η μάσκα-σύμβολο φοβίας & ενοχής είναι ένα μέσο της τυραννίας που αποφασίζεται από τύπους όπως ο Γκέιτς.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Περιοδικό «Μάσκα». Επανακυκλοφορεί ανανεωμένο.

  1. Ο/Η Ἀθώρητος Γιαλός λέει:

    Πρῶτα προσπαθοῦν νά μᾶς πείσουν μέ ἐπιστημονικά ἐπιχειρήματα πώς ἡ μάσκα δέν ὀφελεὶ ἀλλά βλάπτει καί ὑστερα προσπαθοῦν νά μᾶς πείσουν μέ ἐπιστημονικά ἐπιχειρήματα πώς ἡ μάσκα δέν βλάπτει ἀλλά ὀφελεῖ. Ὅ,τι σᾶς εἴπαμε κάντε τό ἀνάποδο. Τήν ΜΑΣΚΑ ἄν τήν διαβάσεις ἀνάποδα διαβάζεται ΑΚΣΑΜ πού στά τούρκικα σημαίνει «Νύχτα». Ἀκόμα καί στά τούρκικα ἡ γλώσσα, τούς κοροϊδεύει πού κουβαλάνε στό μυαλό τους τήν νύχτα τοῦ μεσαίωνα. Μαύρη εἶν΄ ἡ νύχτα στά βουνά ΜΑ ύρη Σ αν ΚΑ λιακούδα.

  2. Παράθεμα: Περιοδικό «Μάσκα» #2 | Το καραβάκι της ιστορίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.