Το αγγελικό προσωπείο της παγκόσμιας τυραννίας

Με την πανδημία ξεκίνησε η ψηφιακή δεκαετία της Ευρώπης και η παγκόσμια συνεργασία πάνω σε θέματα που καμιά χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της

Αν οι προηγούμενες αναρτήσεις με τον Στυλιανίδη, τον Βενιζέλο, τον Πάγκαλο έδειξαν ότι οι πολιτικοί αγγέλλουν αντεστραμμένα τα σχέδια που δημιούργησαν άλλοι, κατ’ επιταγή τρίτων, τότε θα πρέπει να δούμε ότι τέτοιοι πολιτικοί δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

«Ευκαιρία» θεωρεί την πανδημία και η πρωθυπουργός της Ευρώπης, τονίζοντας τις δυνατότητες που δίνουν τα lockdown για να εξοικειωθούν όλοι με τις ψηφιακές υπηρεσίες. Αναγγέλλει ως «ευτυχία» και το 5G αλλά και το 6G (το 7G;). Ως το 2030 πρέπει όλος ο κόσμος να γίνει ψηφιακός και ρομποτικός (τεχνητή νοημοσύνη παντού). Σύμφωνα με το πνεύμα της Ursula von der Leyen αν η πανδημία δεν είχε συμβεί, θα έπρεπε να την είχαμε εφεύρει. Τι κινδύνους κρύβει για τους διαχειριστές της η ψηφιακή ζωή;

«Ξαναγράφουμε το βιβλίο της ψηφιακής μας αγοράς» λέει η κα Ούρσουλα. Μη τρομάζετε, όλα γίνονται πάντα για το καλό μας. Ως προς την ελευθερία έκφρασης: το «παράνομο περιεχόμενο θα διαπιστώνεται από τις αρμόδιες εθνικές υπηρεσίες και θα διαγράφεται άμεσα». Δηλαδή, επιτρέπονται μόνον ψευδείς «συμβατές ειδήσεις», το δίκτυο γίνεται και επίσημα δίχτυ για αλιεία της κάθε αλήθειας που θα βαφτίζεται «ψεύδος».

Για την καινοτομία: είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της νέας, ψηφιακής Ευρώπης. Για την artificial intelligence: θα έχει μόνον καλή χρήση. Για τους εμβολιασμούς: μόνο με mRNA εμβόλια. Για τη συνεργασία με τον φιλάνθρωπο Bill Gates: εννοείται (μόνο το όνομά του δεν είπε). Πώς αλλιώς θα εξοικειωθεί με την ιδέα των απανωτών παγκόσμιων εμβολιασμών όλος ο  πληθυσμός της γης; Επιπλέον: Health Emergency preparedness and Response Authority θα λέγεται ο νέος «οργανισμός προστασίας της υγείας», αλλά επειδή το όνομα είναι μεγάλο, για ευκολία θα το λέμε HERA (Ήρα). Προβλέποντας ότι θα υπάρξει νέα υγειονομική κρίση, μεγαλύτερη του Covid-19, η HERA θα είναι έτοιμη να την αντιμετωπίσει. (Ποιος άλλος προβλέπει το μέλλον;). Το αγγελικό προσωπείο (μάσκα) της Ευρώπης εξασφαλίζεται με την μετατροπή του εμβολιασμού από ατομική προστασία σε πράξη αλληλεγγύης. Συνεπώς ο μη εμβολιασμένος θεωρείται επίσημα ένα αντικοινωνικό άτομο που θα υποστεί τις συνέπειες της πράξης του. Όσο για το Great Reset: απορεί η η συμπαθητική κυρία – κεντρική εκφωνήτρια των eu-un ειδήσεων πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό.

Συμπέρασμα: Καλωσύνη, αγάπη, ισονομία παντού! Ψηφιακή ζωή παντού! Από την παραγγελία της πίτσας και το ψηφιακό πορτοφόλι μέχρι το ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας. Πρφανώς η κα Κεραμέως δεν εφάρμοσε τυχαία την πρώτη ψηφιακή ψηφοφορία. Φαίνεται ότι η Ε.Ε. έβαλε έγκαιρα μια γιατρό στο τιμόνι της Ευρώπης, ακούγοντας τις προβλέψεις του Γκέιτς από το 2015. Ακολουθούν τρια βίντεο.

Στέργιος Ζυγούρας

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Το αγγελικό προσωπείο της παγκόσμιας τυραννίας

  1. Παράθεμα: Ask the President – Η έσχατη κατάπτωση της Ε.Ε. | Το καραβάκι της ιστορίας

  2. Ο/Η mnk λέει:

    O αργός και επίμονος τρόπος ομιλίας, με τις υπολογισμένες παύσεις και τις θεατρικά στυλιζαρισμένες χειρονομίες, μοιάζει σαν να προσπαθεί να μας πλύνει το μυαλό με υδροχλωρικό οξύ και συρματόβουρτσα. Επώδυνη η παρακολούθηση των βίντεο, σφίχτηκε το στομάχι μου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.