Θλιβερή ιδεολογικοποίηση της επιστήμης σερβίρεται γηπεδικά σε παιδιά Δημοτικού σχολείου.

Αν και εκλαϊκευμένα, ο παιδίατρος μίλησε σωστά στο πρώτο σκέλος. Όντως ο ιός είναι νέος. Εντάξει, εντάξει. Ούτε αυτό είναι σωστό, αν το πάμε με το γράμμα της επιστήμης. Οι ιοί κορόνα είναι γνωστοί εδώ και μισόν αιώνα και ο covid-19 διαθέτει πλαίσιο ευρασιτεχνίας που μάλλον προδιαγράφει μονομερώς τις θεραπείες (για το ίδιο θέμα δείτε εδώ). Σημασία έχει ότι ο γιατρός μιλάει τη γλώσσα της επιστήμης που προωθεί η πολιτική:

  • Αποσιωπά τις μεθόδους θεραπείας που έχουν ανακοινωθεί.
  • Ενισχύει συμπλέγματα ενοχής σε παιδιά Δημοτικού, υπονοώντας ότι μπορεί να γίνουν ακόμα και αιτία θανάτου των παππούδων τους.
  • Λέει ότι η χρήση της μάσκας αποτρέπει το κλείσιμο των Σχολείων. Για την ακρίβεια λέει ότι τα Σχολεία έκλεισαν την άνοιξη επειδή η αρρώστια είχε εξαπλωθεί επικίνδυνα.
  • Επαναλαμβάνει την κυβερνητική πρόβλεψη και προπαγάνδα ότι το μόνο αντίδοτο της αρρώστιας είναι το εμβόλιο και μάλιστα υπό μορφή προώθησης εμπορικού προϊόντος.
  • Χωρίζει τους επιστήμονες σε «ειδικούς» και άχρηστους, αφού από κανένα σοβαρό γιατρό δεν άκουσε πως η χρήση της μάσκας ελάχιστη προστασία προσφέρει και πολλούς κινδύνους έχει για τη σωματική και την ψυχική υγεία.

Η γηπεδική συμπεριφορά / εκβίαση κοινού προς άγραν τηλεθέασης στην οποία οι μαθητές παροτρύνονται να συμμετέχουν είναι το κερασάκι στην αντιρασιοναλιστική τούρτα για την εμπέδωση της καθολικής συμμόρφωσης. Κρίμα!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.