Ο πατήρ Παΐσιος μού είπε… [και μού έγραψε] (Αθ. Ρακοβαλής)

Ο πατήρ Παΐσιος μού είπε …

Περί αυτοκτονίας

… αυτοί που αυτοκτονούν πάνε να ξεφύγουν από το μεγάλο ψυχικό πόνο που νοιώθουν. Πέφτουν όμως σε πολύ μεγαλύτερο βάσανο, στα χέρια του διαβόλου που τους βασανίζει ανελέητα. Βλέπεις έχουν υπερηφάνεια. Αντί να κάτσουν να σκεφτούν, μήπως έχω φταίξει σε τίποτα, να εξετάσουν, να δουν τον εαυτό τους τι λάθη έκαναν, να πάνε να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική, να πάνε να εξομολογηθούν, και έτσι να ανακουφιστούν και να γλυτώσουν από τον πόνο, αυτοί λόγω υπερηφάνειας, δε θέλουν να ταπεινωθούν. Όλα τα στραβά, όλα τα λάθη τα βλέπουν στους άλλους και τον εαυτό τους τον βγάζουν λάδι… Είναι μεγάλη αμαρτία η αυτοκτονία. Περιφρονούν το δώρο του Θεού, τη ζωή που τους δόθηκε… Είναι σα να δίνεις σε κάποιον ένα δώρο και αυτός να σου το πετάει πίσω στα μούτρα… Μήπως μπορείς να προσθέσεις μία μέρα στη ζωή σου; …πώς την καταστρέφεις μετά;

…[και μού έγραψε]

«Σημεία των καιρών»

Μετά από την μπόρα την δαιμονική, θα έλθη η λιακάδα η Θεϊκή. Πίσω από το κοσμικό πνεύμα της σημερινής «ελευθερίας», της έλλειψης σεβασμού στην Εκκλησία του Χριστού, στους μεγαλυτέρους, γονείς και διδασκάλους, που έχουν φόβο Θεού, κρύβεται η πνευματική σκλαβιά, το άγχος, και η αναρχία, που οδηγούν τον κόσμο στο αδιέξοδο, στην ψυχική και σωματική καταστροφή. Πίσω λοιπόν και από το τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως» ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντίχριστου.

Διαβάστε τη συνέχεια για το σφράγισμα και την παγκόσμια δικτατορία του αντίχριστου δια χειρός Αγίου Παϊσίου, όπως την παρέδωσε το 1987 στον Αθανάσιο Ρακοβαλή, επειδή, όπως είπε, αν δεν ήταν ιδιόγραφο, θα αμφισβητούσαν ότι αυτά τα έλεγε όντως ο Παΐσιος.

 

 

 

 

 

 

 

Αθ. Ρακοβαλής, Ο πατήρ Παΐσιος μού είπε

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.