Πού στοχεύει το μεταναστευτικό; (που, με την «οικονομική κρίση» στην Ελλάδα, βαφτίστηκε «προσφυγικό»)

Εμίρ Κουστουρίτσα. Ο μουσουλμάνος που έγινε χριστιανός, καταγγέλλει τον Σόρος

Και ο Κουστουρίτσα κατονομάζει τον χρηματοδότη της αφροασιατικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Ο  Τζώρτζ  Σόρος  άναψε  την  «μεταναστευτική  κρίση»  στην Ευρώπη ισχυρίζεται ο Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα σε προχθεσινές δηλώσεις του.

Ο  σκηνοθέτης  μίλησε  στο  Euronews στις  Βρυξέλλες,  όπου  παρακολούθησε την  εναρκτήρια  εκδήλωση  του  Φεστιβάλ  Balkan Trafik. Στις δηλώσεις του ο Κουστουρίτσα ανέφερε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερχόταν μια ημέρα, που θα φοβόταν να πάει στις Βρυξέλλες. Δήλωσε ευθέως ότι η «μεταναστευτική κρίση είναι φτιαχτή. Ο Σόρος είναι αυτός που με τις opensociety πολιτικές του δημιουργεί «χρωματιστές επαναστάσεις».

Καταλαβαίνει  ότι  πάντοτε μετανάστευαν οι  άνθρωποι, αλλά αυτό το πράγμα με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να καταφθάνουν στην Ευρώπη, δεν υπήρχε. Ο Σόρος θέλει να φτιάξει  μια Ευρώπη χωρίς εθνική ταυτότητα και αυτό δεν είναι  συνωμοσιολογία. «Αρκεί να κοιτάξει κάποιος στις ομιλίες και τις ενέργειές του». Του  φαίνεται  επίσης  πολύ  παράξενο  γιατί  οι  αραβικές  χώρες  δεν φτιάχνουν πόλεις για  τους  «πρόσφυγες – συμπατριώτες  τους». Ο Κουστουρίτσα θεωρεί τον εαυτό του «Σέρβο». Λέει πως ως Σέρβοι χριστιανοί, αναγκάστηκαν κάποτε να γίνουν μουσουλμάνοι για να γλυτώσουν από τους Τούρκους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το θέμα έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να προκαλεί εύκολα διχασμό και οξύτητα μεταξύ «ειρηνιστών-διεθνιστών» και «πολεμόχαρων εθνικιστών». Όμως υπάρχουν στοιχεία που ουδέποτε συζητούνται: το ποσοστό προσφύγων και μεταναστών, οι πάμπολλες ΜΚΟ που εμφανίζονται να στηρίζουν, η χρηματοδότηση της μετανάστευσης, η εξαφάνιση παιδιών (εμπόριο οργάνων;), η διεθνής νομοθεσία με βάση την οποία ορίζονται οι «πρόσφυγες». Πρόσφυγας από την εμπόλεμη Συρία είναι όποιος μεταβαίνει σε μη εμπόλεμο κράτος (π.χ. στην Τουρκία). Ο ίδιος πρόσφυγας που φεύγει από κει και μεταβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, είναι ένας παράνομος μετανάστης. Κατά μείζονα λόγο, παράνομος μετανάστης είναι οποιοσδήποτε που δεν ήταν καν πρόσφυγας, πριν εισέλθει στην Ευρώπη (η Τουρκία, πέρα από Ασιάτες, προωθεί και Αφρικανούς). Γι’ αυτά και άλλα στοιχεία, βλέπε και το επόμενο βίντεο:

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Πού στοχεύει το μεταναστευτικό; (που, με την «οικονομική κρίση» στην Ελλάδα, βαφτίστηκε «προσφυγικό»)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.